Heeey people!Lavi este aici! Ma numesc Lavinia si... atat celelalte doua nume sunt prea naspa...Deeci am 15 ani si in japoneza ma numesc Takane ceea ce iubesc eu cel mai mult pe lumea asta sunt:
-The GazettE
-mai multe trupe de j-rock pentru ca fare ele viata ara fi alb-negru
-iuubeesc ciocolata
-imi place sa desenez
-am o cea mai buna prietena cu care reusesc sa ma cert tot timpul si cu toate aste tot o iubesc
-imi plac jocurile pe calculator precum Metin2 si 4 story jade dynasty si altele
-intru la liceu anul asta si urasc uniforma
-sunt satula sa mi se joace farse pentru ca in ultimii 4 ani am tot avut parte de ciocolata pe scaun sau guma sub banca sau chiar un cos plin cu seminte decojite in cap (soarta)
-in fine asta nu conteaza
-imi plac animeurile si le uramaresc din clasa a3a j-rock ascult de la 12 ani
-sunt cam timida si sensibila la ironiile celor din jur
-scriu poezii si am inceput sa scriu o carte pe care sper sa o public
-materia mea preferata este matematica
-iubeeesc muzica
-cartea mea preferata este pe aripile vantului de margaret michel si colectia lui jules verne
-imi place japoniiaaa si sper sa ajung acolo odata
-imi plac filmele de groaza precum the grudge si femeia cu gura taiata dar imi plac si comediile uuu
-o urasc pe soramea
-colectionez betisoare pentru par chinezesti dar din nefericire ,in urma unui accident parul meu a fost distrus :eu i-am zis frizeritei sa ma tunda cam ca pe ruki asa ca in distrass and coma si i-a ma tuns acum de daca imi iau un hanorac zici ca sunt baiat nu alta ufff am obosit
-imi place sa fac cosplay dar acum trebuie sa imi creasca parul
Cam atat despre mine sper ca nu v-am plictisit si sper sa imi fac prieteni mersi ca m-ati "citit"
oo mi-e somnnnn ZzZzZz...