inceput:17.03.2010,18:25,ascult "Serenade" de Versailles
Ma tot gandesc la cum ar trebui sa fiu eu cu adevarat.Poate ca ar trebui sa ma schimb, sa fiu asemeni lor sau poate pur si simplu sa fiu eu insami, sa fiu asa cum vreau eu.Sa imi urmez idealul, sa continui sa visez cu ochii deschisi la un viitor care m-ar face cu adevarat fericita, sa ma inchid in acest glob de sticla si sa uit de tot ce se petrece in jurul meu, sau sa accept sa traiesc in acest iad in care se dau in fiecare zi lupte intre ingeri si demoni, sa fiu realista si sa ma conformez ideilor lor , vietii lispite de stralucire, comune.
Nu ii condamn pentru ca nu incredere in mine, nu stiu cum sunt eu cu adevarat pentru ca nu ii las eu sa stie.Dar ma intreb, s-ar schimba ceva daca ar trece zidul acesta invizibil pe care il construiesc de atat de mult timp intre mine si ei ? M-ar accepta asa cum sunt sau as termina prin a deveni una comuna?Oare daca as incerca sa mai joc roluri in fiecare zi , daca as inceta sa ies de sub pelerina sub care ma ascund, pentru ca vorbele si gandurile lor sa nu ma atinga, ar fi mai bine?....
sfarsit:18:31,ascult " Silent Knight" de Versailles